Het was een voormiddag om duimen en vingers bij af te likken.
Het tweede en derde maakte 'appelcake maison' met ingrediënten van bij ons.
Onze eitjes kwamen van de kippen van juf An enj Greet. De appels uit de tuin van juf Griet. En de bio boer zorgde voor verse boter.
Dat alles om lokaal eten te promoten.
Want lekkere dingen kunnen ook van dichtbij komen. Zo hebben we de vrachtwagen of het vliegtuig niet nodig om alles te vervoeren.
Sommigen proefden stiekem al eens van het deeg, maar morgen zullen we kunnen genieten van een heerlijke stukje cake na het middageten.
Een lesje taal, rekenen en MOS, drie vliegen in één klap!
Het tweede en derde maakte 'appelcake maison' met ingrediënten van bij ons.
Onze eitjes kwamen van de kippen van juf An enj Greet. De appels uit de tuin van juf Griet. En de bio boer zorgde voor verse boter.
Dat alles om lokaal eten te promoten.
Want lekkere dingen kunnen ook van dichtbij komen. Zo hebben we de vrachtwagen of het vliegtuig niet nodig om alles te vervoeren.
Sommigen proefden stiekem al eens van het deeg, maar morgen zullen we kunnen genieten van een heerlijke stukje cake na het middageten.
Een lesje taal, rekenen en MOS, drie vliegen in één klap!
Reacties
Een reactie posten